hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Body & Mind: Mindful masturberen

In deze blog bespreken we de leukste voordelen van het gebruiken van seksspeeltjes. Of je ze nu samen met je partner of lekker met jezelf gebruikt. Het kan allemaal! As long as you’re enjoying your pleasure.

Pleasure School: Mindful masturberen

Als het om masturberen gaat vallen wij snel in gewoontes, als het maar de klus klaart denken we dan. Maar wat je daarmee misloopt is dat gevoel van extase. Je weet waar ik het over heb: het is jouw weg naar een orgasme, maar na een tijdje voelt het meer als het eten van een saaie lunch, in plaats van te genieten van een voortreffelijk feestmaal. Daarom gaan we het in deze blog hebben over mindful masturberen.

Als je masturberen weer leuk wil maken, kan mindfulness je een handje helpen. Mindful masturberen is een techniek waarbij de nadruk ligt op de creatieve verkenning in plaats van het ‘afwerken’. Door een diepe verbinding te maken met je lichaam en plezier, creëer je ruimte voor sensaties die je misschien nog nooit eerder hebt gevoeld.

Wat is mindfulness?

We weten allemaal wat mindfulness is: hierbij leer je je aandacht op het huidige moment te vestigen. Makkelijker gezegd dan gedaan! Maar om een ​​bewuster persoon te worden, hoef je niet per se elke dag te mediteren. In plaats daarvan kan je werken aan een ‘mentale spier’ die je terugbrengt naar het nu, in plaats van het verleden of de toekomst. Door mindfulness in en buiten de slaapkamer te gebruiken, kan je je hersenen meer afstemmen op sensaties en plezier.

Wat zijn de voordelen?

Er zijn heel veel voordelen aan masturbatie: het verbetert je slaap, helpt je gevoel van eigenwaarde te vergroten, laat spanning los en verbindt je natuurlijk met je seksuele genot. Maar het toevoegen van mindfulness aan deze mix opent hele nieuwe deuren, waardoor je je nog beter in je geest en lichaam kunt voelen. Wanneer je jezelf toestemming geeft om te verkennen, creëer je de mogelijkheid om nieuwe manieren te ontdekken om je goed te voelen – en misschien zelfs nieuwe manieren om een ​​orgasme te krijgen. Wij hebben 6 tips voor jullie waarmee jullie mindful masturberen kunnen leren!

Maar hoe doe je dat dan?

1. Hou een doel voor ogen
Vraag jezelf af wat je eruit wilt halen als je aan een solospel begint. Wil je een nieuw speeltje uitproberen? Is er een fantasie die je graag zou willen beleven? Probeer dit doel in gedachten te houden terwijl je jezelf gaat ontdekken. Onthoud: het doel van mindful masturbatie is niet per se om een ​​orgasme te krijgen (het is natuurlijk wel leuk meegenomen), maar om meer aandacht te hebben voor – en je verbonden te voelen met je eigen lichaam.

2. Stel je ‘seksuele gereedschapskist’ samen
Er zijn allerlei factoren die masturberen erotischer maken, dus verzamel je favorieten! Kaarsjes, muziek, weinig licht, een spiegel in de buurt… kies de dingen die ervoor zorgen dat masturberen als een reis aanvoelt. Als er een speeltje is dat je wilde proberen kan dit een geweldige kans zijn. Wij zijn bijvoorbeeld dol op de Pom Vibrator. Een flexibele, waterproof en compacte vibrator met vijf verschillende patronen.

3. Focus op je ademhaling
Onze adem vertelt ons lichaam wanneer we gestrest, opgewonden, ontspannen of klaar voor plezier zijn. Het stimuleert ook de bloedstroom, wat helpt bij opwinding. Als je eenmaal je seksuele gereedschapskist hebt samengesteld, neem dan even de tijd om je op je ademhaling te concentreren. Focus ook bij je ademhaling weer op het doel dat je voor ogen hebt. Dit zodat je je kunt ontspannen en kunt laten gaan in het moment. Als je merkt dat je afdwaalt naar andere gedachten (werk, je takenlijst, wat eten we), ga dan gewoon terug naar je ademhaling en maak verbinding met elke inademing en elke uitademing.

4. Zoek verschillende erogene zones op
Een van de mooie dingen van het hebben van een menselijk lichaam is onze overvloed aan zenuwuiteinden, ook wel erogene zones. Veel zijn gevoelig voor aanraking, zoals tepels, de binnenkant van de dijen, lippen en nek. Om deze zones wakker te maken, kan een toy handig zijn. Terwijl je door verschillende delen van je lichaam dwaalt, moet je je bewust zijn van hoe je lichaam reageert. Voelt er iets spannends? Prikkelbaar? Te gevoelig? Deze vragen stellen terwijl je bezig bent, kost misschien wat moeite maar het is het waard. Na een paar keer voel je je meer en meer in harmonie met je lichaam.

5. Ben je eigen lover
Om ervoor te zorgen dat mindful masturberen werkt, moet je erin gaan met liefde en vriendelijkheid naar jezelf. Concentreer je op de dingen die je plezier bezorgen en ook ongemak mag er zijn. Denk erover na, wat ging er goed en wat wil je de volgende keer proberen? Door na te denken over je ervaring, verdiep je je verder in de verbinding met je seksuele zelf.

6. Werk aan je bekkenspieren
Zelfs als je niet aan het masturberen bent, zijn er nog steeds manieren waarop je je seksuele mindfulness kunt verhogen. Namelijk door oefeningen te doen met je bekkenbodem. Zo kun je je orgasmes versterken. Als je eenmaal in een dagelijkse “work-out” -routine bent beland, zul je al snel de voordelen merken.

En onthoud: er is geen verkeerde manier om te masturberen. Maar door deze techniek toe te passen, zou je kunnen ontdekken dat de plezierkaart van je lichaam nog groter is dan je je realiseerde.

 

Editor's picks

Beginner of sex-expert

Te beginnen de vibrator waar wij de meeste fan van zijn: de Pom Vibrator, een flexibele, waterproof en compacte vibrator. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil.

 

Me-time

Waar je in een relatie twee personen nodig hebt die in the mood zijn voor seks, bepaal jij met je speeltjes zelf wanneer je ze gebruikt. Het is echt me-time moment, wanneer je aan de slag gaat met een toy die volledig is gemaakt voor jouw genot. Je hoeft je nu even niet druk te maken om een ander. Een vibrator is trouwens ook een stuk goedkoper dan een man ;-). Om het allemaal wat soepeler en plezierig te maken is onze beste tip: gebruik glijmiddel!

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *