hey cutie ♥ gratis verzending vanaf €40,- ♥ verzending €2,95 (NL) €3,95 (BE) ♥ levering binnen 1-3 werkdagen

Pleasure School: Is glijmiddel veilig?

Glijmiddel wordt steeds populairder. Het is veilig, leuk en je kan het voor heel veel dingen gebruiken. Het is er in allerlei soorten, geuren en smaken, dus voor ieder wat wils. Het geeft gegarandeerd een boost aan je seksleven!

Glijmiddel wordt steeds populairder. Het is niet meer iets dat je alleen gebruikt als je niet nat genoeg wordt. Het is een geweldig hulpmiddel om het leuk en soepel te houden tussen de lakens. Het is voor elke leeftijd en elke vorm van seks. Wij vertellen je alles over glijmiddel!

Is glijmiddel fijn?

Ja, ja ja! Glijmiddel zorgt ervoor dat het allemaal een stuk gevoeliger wordt. Dit zorgt weer voor meer opwinding en dus meer genot. Je hebt glijmiddel in allerlei soorten, smaken en geuren. In sommige gevallen is glijmiddel zelfs onmisbaar. Speeksel wordt vaak als een alternatief gebruikt, maar speeksel droogt snel op. Dit kan ervoor zorgen dat er schuring of wondjes ontstaan, vooral bij anale seks. Maak het jezelf dus makkelijk en schaf een glijmiddel aan.

Is glijmiddel gevaarlijk?

Nee. Er zijn verschillende soorten glijmiddelen, elke met hun voor- en nadelen. Wij vertellen je meer over glijmiddel op siliconenbasis en waterbasis. Glijmiddel op siliconenbasis is op basis van siliconen en hierdoor blijft er een laagje op de huid zitten. Dit type glijmiddel kan je niet altijd gebruiken in combinatie met seksspeeltjes. Dit omdat de siliconen van de toys en de glijmiddel elkaar kunnen aantasten. Glijmiddel op siliconenbasis is erg geschikt voor erotische massages. Dit omdat dit type glijmiddel wat dikker aanvoelt.

Glijmiddel op waterbasis is het populairst. Dit komt omdat je glijmiddel op waterbasis veilig te gebruiken is in combinatie met condooms en seksspeeltjes. En glijmiddel op waterbasis het meest natuurlijke gevoel geeft. Wij van Let’s Peep waren al tijden op zoek naar de meest ideale glijmidel. En zo besloten wij om in actie te komen en een glijmiddel te ontwikkelen dan precies past bij de wensen van vrouwen. Onze Let’s Peep glijmiddel is een spannende start van een sensueel spel!

Hoe gebruik je glijmiddel?

Glijmiddel is heel makkelijk in gebruik. Voor hoe vaak en hoeveel zijn geen regels, kijk wat je zelf fijn vindt. Gebruik het voor je van start gaat rond je vagina, penis of toy en maak je klaar voor een mind-blowing ervaring!

P.S. Na het lezen van deze blog toe aan een nieuw hoogtepunt? Bekijk dan eens onze shop!

< previous hot news

next hot news >

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

  • Let’s Peep Glijmiddel

    21,95
    In winkelmand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Is glijmiddel veilig?