hey cutie ♥ gratis verzending vanaf €40,- ♥ verzending €2,95 (NL) €3,95 (BE) ♥ levering binnen 1-3 werkdagen

Pleasure Stories: De kracht van verleiden

Annelies Keus is de oprichter en creatief directeur van AV magazine. Ze is een gedreven ondernemer en content creatief, die ervaring heeft opgedaan in verschillende aspecten van de mode- en beautybranche. In onze blog neemt ze je graag mee in haar blik op alles wat met seks te maken heeft.

Geschreven door Annelies Keus, founder van www.av-mag.com

Ik zag hem staan aan de andere kant van de ruimte. Ik vang slechts een glimp van zijn profiel, maar met zijn brede kaken, donkere stoppelbaard en speelse haar, trekt hij direct mijn aandacht. Wanneer hij zijn gezicht mij kant op draait, schrik ik en richt mijn blik naar beneden. Zou hij door hebben dat ik zo ongegeneerd aan het staren was? Ik wacht een paar seconde, kijk opnieuw zijn kant op en wanneer onze blikken elkaar kruisen voel ik mijn oren gloeien. Een brede grijns verschijnt op zijn gezicht. Mijn hart slaat een slag over. Ik weet genoeg… het spel kan beginnen.

Zijn diepblauwe ogen glinsteren brutaal. Er komt een soort zelfverzekerdheid in me naar boven die ik nog nooit eerder bij een nieuwe man gevoeld heb. Die ene blik was voldoende; we lijken als een magneet tot elkaar aangetrokken. Ik lach verlegen en bijt zachtjes op m’ n lip. Mijn lichaamstaal spreekt boekdelen. Het drukke restaurant waar we ons bevinden geeft weinig ruimte voor toenadering. Juist het feit dat dit een verboden plek is – omringt door werkrelaties en collega’s – maakt het voor ons beiden alleen maar spannender. De hele avond draaien we om elkaar heen. Steeds zoeken zijn ogen naar de mijne, en de mijne die van hem.

Wanneer de avond richting einde loopt, vind ik mijn weg naar de uitgang. En blijkbaar was ik niet de enige. Ineens staan we slechts een meter of twee van elkaar verwijderd. Wanneer hij mijn kant op loopt zijn woorden overbodig. Hij kijkt me aan, en wanneer hij zijn warme lippen op de mijne druk, voel ik mijn benen week worden. Hij draait me om. Ik voel zijn lichaam tegen mijn billen aan, zijn adem in mijn nek en twee handen die mijn borsten stevig vastpakken. Langzaam volgen ze de lijnen van mijn lichaam. Hij laat me geen andere keuze dan met hem mee te gaan en me volledig aan hem over te geven. We hebben elkaar na die nacht nooit meer gezien, maar man, wat had ik dit nodig!!

Verleiding betekent letterlijk: aantrekkingskracht, bekoring, seductie, verlokking en verovering. Voor mij is de essentie van verleiden dat je je stoutste gedachten de vrije loop kunt laten en je daar volledig in durft te geven. De makkelijkste weg is natuurlijk dit te doen met een compleet vreemde die je daarna nooit meer zal zien. Dat haalt het gecompliceerde van ‘wat de andere wel niet van je zou denken’ weg. Geen ingewikkelde relatieproblemen, emoties of te veel nadenken. Gewoon rauwe seks: twee lichamen die samensmelten in intens genot. Daarnaast kun je het spel van verleiden ook met jezelf aangaan. In iets andere vorm natuurlijk, maar de essentie is hetzelfde. Het zou voor mij in ieder geval niet de eerste keer zijn dat mijn vibrator de hoofdrol speelt in mijn wildste fantasie. Kun jij de verleiding weerstaan?

P.S. Na het lezen van deze blog toe aan een nieuw hoogtepunt? Bekijk dan eens onze shop!

< previous hot news

next hot news >

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

  • Let’s Peep Glijmiddel

    21,95
    In winkelmand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.