hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure Verhalen: De kracht van verleiden

Annelies Keus is de oprichter en creatief directeur van AV magazine. Ze is een gedreven ondernemer en content creatief, die ervaring heeft opgedaan in verschillende aspecten van de mode- en beautybranche. In onze blog neemt ze je graag mee in haar blik op alles wat met seks te maken heeft.

Pleasure Verhalen: De kracht van verleiden

Ik zag hem staan aan de andere kant van de ruimte. Ik vang slechts een glimp van zijn profiel, maar met zijn brede kaken, donkere stoppelbaard en speelse haar, trekt hij direct mijn aandacht. Wanneer hij zijn gezicht mij kant op draait, schrik ik en richt mijn blik naar beneden. Zou hij door hebben dat ik zo ongegeneerd aan het staren was? Ik wacht een paar seconde, kijk opnieuw zijn kant op en wanneer onze blikken elkaar kruisen voel ik mijn oren gloeien. Een brede grijns verschijnt op zijn gezicht. Mijn hart slaat een slag over. Ik weet genoeg… het spel kan beginnen.

Zijn diepblauwe ogen glinsteren brutaal. Er komt een soort zelfverzekerdheid in me naar boven die ik nog nooit eerder bij een nieuwe man gevoeld heb. Die ene blik was voldoende; we lijken als een magneet tot elkaar aangetrokken. Ik lach verlegen en bijt zachtjes op m’ n lip. Mijn lichaamstaal spreekt boekdelen. Het drukke restaurant waar we ons bevinden geeft weinig ruimte voor toenadering. Juist het feit dat dit een verboden plek is – omringt door werkrelaties en collega’s – maakt het voor ons beiden alleen maar spannender. De hele avond draaien we om elkaar heen. Steeds zoeken zijn ogen naar de mijne, en de mijne die van hem.

Wanneer de avond richting einde loopt, vind ik mijn weg naar de uitgang. En blijkbaar was ik niet de enige. Ineens staan we slechts een meter of twee van elkaar verwijderd. Wanneer hij mijn kant op loopt zijn woorden overbodig. Hij kijkt me aan, en wanneer hij zijn warme lippen op de mijne druk, voel ik mijn benen week worden. Hij draait me om. Ik voel zijn lichaam tegen mijn billen aan, zijn adem in mijn nek en twee handen die mijn borsten stevig vastpakken. Langzaam volgen ze de lijnen van mijn lichaam. Hij laat me geen andere keuze dan met hem mee te gaan en me volledig aan hem over te geven. We hebben elkaar na die nacht nooit meer gezien, maar man, wat had ik dit nodig!!

Verleiding betekent letterlijk: aantrekkingskracht, bekoring, seductie, verlokking en verovering. Voor mij is de essentie van verleiden dat je je stoutste gedachten de vrije loop kunt laten en je daar volledig in durft te geven. De makkelijkste weg is natuurlijk dit te doen met een compleet vreemde die je daarna nooit meer zal zien. Dat haalt het gecompliceerde van ‘wat de andere wel niet van je zou denken’ weg. Geen ingewikkelde relatieproblemen, emoties of te veel nadenken. Gewoon rauwe seks: twee lichamen die samensmelten in intens genot. Daarnaast kun je het spel van verleiden ook met jezelf aangaan. In iets andere vorm natuurlijk, maar de essentie is hetzelfde. Het zou voor mij in ieder geval niet de eerste keer zijn dat mijn vibrator de hoofdrol speelt in mijn wildste fantasie. Kun jij de verleiding weerstaan?

Editors picks

Let's Peep Glijmiddel

Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Let’s Peep glijmiddel heeft exact de juiste textuur, in exact het juiste flesje. Met een handig doseerpompje voor het ultieme orgasme. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

21,95

Body Oil

Onze persoonlijke favoriet? De Body Oil van House of Lady Muck. Deze smooth-operator voedt en verzorgt je huid als geen ander.  Vooral in de koude wintermaanden zorgt de hennepzaadolie voor een zachte huid, bij elk huidtype. De gedroogde bloemknoppen van ridderspoor in de fles staan voor ‘positiviteit en een open hart’, precies wat je nodig hebt na zo’n lange dag!

 

24,95

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Intuïtie Guide: Beginnersguide astrologie

“Wat is jouw sterrenbeeld?” Is allang geen zweverige vraag meer. Astrologie is nu officieel een ding. Het checken van astrologie apps is onderdeel geworden van onze ochtendroutine. Maar heb je weleens nagedacht wat het eigenlijk allemaal inhoudt? Wat kan je leren van het verbinden met de kosmos en het begrijpen van onze geboortekaarten? Als je echt geïnteresseerd bent in astrologie, leggen wij je de basisprincipes uit, zodat je zelf op een astrologische reis kan gaan.

Pleasure Meditations ‘Climax’: Tap in op de kracht van de zon, aarde of sterren

Welkom bij deze kosmische climax meditatie. Wanneer we een kosmisch orgasme hebben, laten we de energie van het universum de liefde met ons bedrijven. Het gaat om je lichaam leren, hoe je in kan tappen op de kracht van de zon, de aarde, of de sterren, en die krachten door je heen laten bewegen. Bij een kosmische meditatie is het niet het doel om klaar te komen. Het gaat juist om de reis naar de top, niet om de top zelf.

Pleasure School: Masturberen kun je leren

Als je je seksleven naar een hoger level wil tillen, is glijmiddel een musthave! Wie had ooit gedacht dat zo’n klein beetje vloeistof, zo’n groot verschil kan maken. Wij kunnen niet meer zonder!

Pleasure Meditations Voel de kracht van het vuur

Pleasure Meditations ‘Discover’: Voel de kracht van het vuur

Vandaag gaan we ons onder andere focussen op onze ademhaling. We kunnen namelijk onze ademhaling gebruiken, als een heel krachtig hulpmiddel om verbinding te maken met ons lichaam. Ga lekker op je rug liggen, met je armen naast je en je handpalmen omhoog. Doe je oortjes in, ogen dicht en geniet…

Mijn tweede leven

Pleasure Verhalen: Mijn tweede leven

Britt is nog steeds een laatbloeier. Ze werkt als freelance performer, vocal coach en online marketeer. Met een flinke dosis zelfspot neemt ze jullie mee in haar (vaak ontbrekende) seksleven en de ongemakkelijkheid die komt kijken bij het daten als millennial.

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.