hey cutie ♥ gratis verzending vanaf €40,- ♥ verzending €2,95 (NL) €3,95 (BE) ♥ levering binnen 1-3 werkdagen

Met de billen bloot: Lanah

Is beffen ultieme pleasure? Volgens Let's Peep fan Lana wel! Wij stelden haar onze brandende vragen.

1. Wat is voor jou ultieme pleasure (waar kan jij optimaal van genieten)? 

Ik kan heel erg genieten van beffen, hier neemt de man echt de tijd voor jouw pleasure. Daarnaast nieuwe standjes proberen, is ook een super pleasure en het houdt het ook leuk!

2. Welk advies zou jij je (jongere) zelf geven op het gebied van intimiteit?

Ik denk dat dat ook wel voor vele geldt, maar vooral doen waar jij zin in hebt en niks te hoeven forceren dan heb je de meeste fun.

3. Als vrouwen aan de macht zouden zijn binnen de seksindustrie, hoe zou die wereld er dan nu uitzien?

Ik denk dat er dan best veel zou veranderen. Het beeld zal totaal veranderen in meer sensualiteit en veel meer genot voor beiden. En natuurlijk vooral minder taboes die er over het vrouwelijke geslacht bestaan in de seksindustrie. Uiteindelijk wordt het meer fun waar iedereen zich goed in voelt.

4. Welke les zou jij mannen graag willen leren?

Dat het genot niet alleen om de man gaat. Vaak is het zo dat de vrouw niet altijd klaarkomt, maar de man vaak altijd. Als je samen ultiem geniet is het dubbel zo leuk!

P.S. Na het lezen van deze blog toe aan een nieuw hoogtepunt? Bekijk dan eens onze shop en ga op ontdekkingstocht. Time for pleasure!

< previous hot news

next hot news >

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

  • Let’s Peep Glijmiddel

    21,95
    In winkelmand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.