hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Met de billen bloot: Astrid

Wanneer we vrouwen het hemd van het lijf vragen kan het stellen van onze brandende vragen aan founder en leader van Let’s Peep, Astrid van der Hoeven, natuurlijk niet uitblijven!

Met de billen bloot
Wat is voor jou ultieme pleasure?

Aiii, ik denk dat dit toch met de voetjes in het zand is ergens in een tropisch eiland met goed gezelschap, lekker muziekje en heerlijk eten! 

Welk advies zou jij je jongere zelf willen geven op het gebied van intimiteit?

Omarm jezelf en wees trots! Ik ben te vaak misschien bezig geweest met wat een ander fijn zou vinden en hoe ik er bijvoorbeeld uit zag voor de ander. De hoeveelheid keren dat ik dacht mij buik in te moeten houden want ,,,,oei oei als hij zou zien dat het een beetje blubbert 🙂 Nu denk zou ik tegen mijn jongere zelf zeggen Fuck it! You’re Gorgeous! 

Als vrouwen aan de macht zouden zijn binnen de seksindustrie, hoe zou de wereld er dan nu uitzien?

In ieder geval al een stukje gelijkwaardiger en zachter zijn. Het is toch wonderlijk dat deze industrie gedomineerd wordt door mannen terwijl wij toch echt 49,8% van de wereld bevolking zijn. Moeilijk doen over seks is ons aangeleerd maar we groeien op in een maatschappij waarin sex alom vertegenwoordigd is. Omdat vaak mannen deze industrie leiden worden er aannames gedaan wat wij vrouwen prettig en lekker vinden maar juist wij vrouwen kunnen dat zelf nog veel beter vertellen. Het hoeft niet allemaal rauw en hard, vandaar ons platform waar sex, fun en voorlichting samenkomen. Voor en door vrouwen. (en alle mannen zijn natuurlijk ook heel erg welkom 🙂 

Welke les zou jij mannen graag willen leren?

Vooral bij jongere mannen geeft porno een verkeerd beeld over wat seks betekent. Maar door juist er over te praten kan heel erg nuttig zijn. Dus moeders en vaders; kom in actie! 

Astrid's picks voor meer intimiteit

Astrid haar favoriete producten uit onze Let’s Peep webshop! 

Morning Notes Journal by LWS Londen

Deze morning notes is een agenda, dagboek en to do-lijst in één. Het is geen digitaal wondermiddel maar een mooi (en yep het ziet er ook nog eens mooi uit) middel om taken, afspraken, deadlines en gedachten in een opschrijfboekje te ordenen. Gewoon met pen en papier 🙂

26,95

Let's Peep Glijmiddel

Wist je dat glijmiddel is een vaak vergeten attribuut in de slaapkamer en de (self) pleasure soms nog leuker kan maken? Heb je dit echt nodig hoor ik je denken? Hell yes! Dit flesje kan je ongegeneerd meenemen in je koffer en mag open en bloot blijven staan op je nachtkastje voor gegarandeerd plezier of een nieuwe ontdekkingsreis alleen of samen.

21,95

Pillow Mist by HOLM

Love this! Deze spray bevat majoram, waarvan bekend is dat het niet alleen heel lekker ruikt, maar je ook rustig en dus slaperig maken. Een paar spuitjes op je kussen en laat die dromen maar komen

21,95

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Read. Shop. Explore.

Intuïtie Guide: Beginnersguide astrologie

“Wat is jouw sterrenbeeld?” Is allang geen zweverige vraag meer. Astrologie is nu officieel een ding. Het checken van astrologie apps is onderdeel geworden van onze ochtendroutine. Maar heb je weleens nagedacht wat het eigenlijk allemaal inhoudt? Wat kan je leren van het verbinden met de kosmos en het begrijpen van onze geboortekaarten? Als je echt geïnteresseerd bent in astrologie, leggen wij je de basisprincipes uit, zodat je zelf op een astrologische reis kan gaan.

Pleasure Meditations ‘Climax’: Tap in op de kracht van de zon, aarde of sterren

Welkom bij deze kosmische climax meditatie. Wanneer we een kosmisch orgasme hebben, laten we de energie van het universum de liefde met ons bedrijven. Het gaat om je lichaam leren, hoe je in kan tappen op de kracht van de zon, de aarde, of de sterren, en die krachten door je heen laten bewegen. Bij een kosmische meditatie is het niet het doel om klaar te komen. Het gaat juist om de reis naar de top, niet om de top zelf.

Pleasure School: Masturberen kun je leren

Als je je seksleven naar een hoger level wil tillen, is glijmiddel een musthave! Wie had ooit gedacht dat zo’n klein beetje vloeistof, zo’n groot verschil kan maken. Wij kunnen niet meer zonder!

Pleasure Meditations Voel de kracht van het vuur

Pleasure Meditations ‘Discover’: Voel de kracht van het vuur

Vandaag gaan we ons onder andere focussen op onze ademhaling. We kunnen namelijk onze ademhaling gebruiken, als een heel krachtig hulpmiddel om verbinding te maken met ons lichaam. Ga lekker op je rug liggen, met je armen naast je en je handpalmen omhoog. Doe je oortjes in, ogen dicht en geniet…

Mijn tweede leven

Pleasure Verhalen: Mijn tweede leven

Britt is nog steeds een laatbloeier. Ze werkt als freelance performer, vocal coach en online marketeer. Met een flinke dosis zelfspot neemt ze jullie mee in haar (vaak ontbrekende) seksleven en de ongemakkelijkheid die komt kijken bij het daten als millennial.

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.