hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Met de billen bloot: Astrid

Wanneer we vrouwen het hemd van het lijf vragen kan het stellen van onze brandende vragen aan founder en leader van Let’s Peep, Astrid van der Hoeven, natuurlijk niet uitblijven!

Met de billen bloot
Wat is voor jou ultieme pleasure?

Aiii, ik denk dat dit toch met de voetjes in het zand is ergens in een tropisch eiland met goed gezelschap, lekker muziekje en heerlijk eten! 

Welk advies zou jij je jongere zelf willen geven op het gebied van intimiteit?

Omarm jezelf en wees trots! Ik ben te vaak misschien bezig geweest met wat een ander fijn zou vinden en hoe ik er bijvoorbeeld uit zag voor de ander. De hoeveelheid keren dat ik dacht mij buik in te moeten houden want ,,,,oei oei als hij zou zien dat het een beetje blubbert 🙂 Nu denk zou ik tegen mijn jongere zelf zeggen Fuck it! You’re Gorgeous! 

Als vrouwen aan de macht zouden zijn binnen de seksindustrie, hoe zou de wereld er dan nu uitzien?

In ieder geval al een stukje gelijkwaardiger en zachter zijn. Het is toch wonderlijk dat deze industrie gedomineerd wordt door mannen terwijl wij toch echt 49,8% van de wereld bevolking zijn. Moeilijk doen over seks is ons aangeleerd maar we groeien op in een maatschappij waarin sex alom vertegenwoordigd is. Omdat vaak mannen deze industrie leiden worden er aannames gedaan wat wij vrouwen prettig en lekker vinden maar juist wij vrouwen kunnen dat zelf nog veel beter vertellen. Het hoeft niet allemaal rauw en hard, vandaar ons platform waar sex, fun en voorlichting samenkomen. Voor en door vrouwen. (en alle mannen zijn natuurlijk ook heel erg welkom 🙂 

Welke les zou jij mannen graag willen leren?

Vooral bij jongere mannen geeft porno een verkeerd beeld over wat seks betekent. Maar door juist er over te praten kan heel erg nuttig zijn. Dus moeders en vaders; kom in actie! 

Astrid's picks voor meer intimiteit

Astrid haar favoriete producten uit onze Let’s Peep webshop! 

Morning Notes Journal by LWS Londen

Deze morning notes is een agenda, dagboek en to do-lijst in één. Het is geen digitaal wondermiddel maar een mooi (en yep het ziet er ook nog eens mooi uit) middel om taken, afspraken, deadlines en gedachten in een opschrijfboekje te ordenen. Gewoon met pen en papier 🙂

26,95

Let's Peep Glijmiddel

Wist je dat glijmiddel is een vaak vergeten attribuut in de slaapkamer en de (self) pleasure soms nog leuker kan maken? Heb je dit echt nodig hoor ik je denken? Hell yes! Dit flesje kan je ongegeneerd meenemen in je koffer en mag open en bloot blijven staan op je nachtkastje voor gegarandeerd plezier of een nieuwe ontdekkingsreis alleen of samen.

21,95

Pillow Mist by HOLM

Love this! Deze spray bevat majoram, waarvan bekend is dat het niet alleen heel lekker ruikt, maar je ook rustig en dus slaperig maken. Een paar spuitjes op je kussen en laat die dromen maar komen

21,95

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *