hey cutie ♥ gratis verzending vanaf €40,- ♥ verzending €2,95 (NL) €3,95 (BE) ♥ levering binnen 1-3 werkdagen

Met de billen bloot: Astrid

Wanneer we vrouwen het hemd van het lijf vragen kan het stellen van onze brandende vragen aan founder en leader van Let's Peep, Astrid van der Hoeven, natuurlijk niet uitblijven!

Wat is voor jou ultieme pleasure?

Aiii, ik denk dat dit toch met de voetjes in het zand is ergens in een tropisch eiland met goed gezelschap, lekker muziekje en heerlijk eten! 

Welk advies zou jij je jongere zelf willen geven op het gebied van intimiteit?

Omarm jezelf en wees trots! Ik ben te vaak misschien bezig geweest met wat een ander fijn zou vinden en hoe ik er bijvoorbeeld uit zag voor de ander. De hoeveelheid keren dat ik dacht mij buik in te moeten houden want ,,,,oei oei als hij zou zien dat het een beetje blubbert 🙂 Nu denk zou ik tegen mijn jongere zelf zeggen Fuck it! You’re Gorgeous! 

Als vrouwen aan de macht zouden zijn binnen de seksindustrie, hoe zou de wereld er dan nu uitzien?

In ieder geval al een stukje gelijkwaardiger en zachter zijn. Het is toch wonderlijk dat deze industrie gedomineerd wordt door mannen terwijl wij toch echt 49,8% van de wereld bevolking zijn. Moeilijk doen over seks is ons aangeleerd maar we groeien op in een maatschappij waarin sex alom vertegenwoordigd is. Omdat vaak mannen deze industrie leiden worden er aannames gedaan wat wij vrouwen prettig en lekker vinden maar juist wij vrouwen kunnen dat zelf nog veel beter vertellen. Het hoeft niet allemaal rauw en hard, vandaar ons platform waar sex, fun en voorlichting samenkomen. Voor en door vrouwen. (en alle mannen zijn natuurlijk ook heel erg welkom 🙂 

Welke les zou jij mannen graag willen leren?

Vooral bij jongere mannen geeft porno een verkeerd beeld over wat seks betekent. Maar door juist er over te praten kan heel erg nuttig zijn. Dus moeders en vaders; kom in actie! 

P.S. Na het lezen van deze blog toe aan een nieuw hoogtepunt? Bekijk dan eens onze shop en ga op ontdekkingstocht. Time for pleasure!

< previous hot news

next hot news >

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

  • Let’s Peep Glijmiddel

    21,95
    In winkelmand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.