hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure School: Welke toys zijn er?

Iedere sekstoy heeft zijn eigen doelen en zijn daarom verschillend in gebruik. Op het gebied van toys valt er genoeg te kiezen. Om een goede keuze te maken is het belangrijk dat je weet hoe de toys werken. Deze gids helpt je op weg naar ultieme pleasure!

Pleasure School: Welke toys zijn er?
Photo courtesy of House of Lady Muck
Luchtdrukvibrator

Een Luchtdruk vibrator stimuleert de clitoris met contactloze luchtdruk-golven. De golven creëren ritmische luchtpulsen die het bewegen van een tong en de zuigkracht van een mond nabootsen. Wanneer je deze vibrator gebruikt spreid je je schaamlippen en plaats je de opening van de toy over de clitoris. Druk zachtjes de toy zachtjes op je clitoris zodat de toy vacuüm zuigt. Je kunt de toy nu aanzetten en het werk overlaten aan de luchtpulsen. Ontspan jezelf terwijl je een nieuw soort simulatie ontdekt en tot een hoogtepunt komt. Na het bereiken van een orgasme kun je de toy uitzetten en gemakkelijk van de clitoris afhalen.

Wand massager

De Wand massager, ook wel bekend als ‘toverstaf’ of ‘microfoon’, is een vibrator voor oppervlakkige stimulatie. De vibrator is dus niet gebruikt voor penetratie, maar wel om je erogene zones te stimuleren. Je kunt de wand vibrator bijvoorbeeld gebruiken op je tepels, clitoris of de binnenkant van je bovenbenen. De vibrator heeft een krachtige vibratie die je intens voelt over een groter gebied. Stimulatie van de clitoris met een wand massager kan de eerste keer erg intens zijn, maar hiervoor heeft de vibrator verschillende snelheden en vibratie patronen. Voor extra pleasure kun je de vibrator gebruiken met glijmiddel wanneer je gaat voor clitorale massage of massage olie voor je erogene zones. Het enige wat jij hoeft te doen is experimenteren met de verschillende standjes en je erogene zones, de rest komt vanzelf! 

 
Vibrerende eieren

Een Vibrerend ei stimuleert de vagina dankzij trillingen. Met behulp van wat glijmiddel breng je het ei voorzichtig naar binnen. Soms is het even voelen hoe deze het prettigst zit. Je kunt het eitje vervolgens besturen met een afstandsbediening of telefoon. Hierop kun je verschillende trilstanden selecteren. Je kunt dit zelf doen of overlaten aan je partner voor extra spanning. Om in de stemming te komen kun je het eitje vooraf ook gebruik om je clitroris te stimuleren. 

Rabbit vibrator

De Rabbit vibrator is zowel gericht op clitorale als vaginale stimulatie. Deze vibrator werkt op trillingen en heeft verschillende standen en ritmepatronen. Met behulp van wat glijmiddel breng je het grote, brede deel van de vibrator vaginaal naar binnen. Het kleinere stukje plaats je op je clitoris. Je kunt de vibrator nu aanzetten en spelen met de verschillende standen. Intern zal je G-spot worden gestimuleerd, terwijl je clitoris ondertussen extern wordt gestimuleerd. Dit zorgt voor een intens orgasme. 

Bullet vibrators

Bullet vibrators zijn kleine sekstoys die je makkelijk mee kunt nemen. Als je nog nooit gemasturbeerd hebt met behulp van een toy is dit een goede pleasure friend om mee te beginnen. Je kunt de bullet vibrator gebruiken op je erogene zones, op je clitoris of vaginaal inbrengen. Ook de bullet vibrator kent verschillende standen waar je mee kunt experimenteren. Gebruik niet alleen de top van de bullet vibrator, maar probeer hem ook eens horizontaal te leggen voor vibratie van een groter gebied!

G-spot vibrator

Een G-spot vibrator is de perfecte toy voor krachtige werking in de vagina of op de clitoris. De toy heeft een gebogen handgreep en een bolling aan de bovenkant zodat de G-spot makkelijker gestimuleerd kan worden. Met de juiste beweging en snelheid kun je jouw G-spot ontdekken. Om opgewonden te raken kun je de vibrator eerst gebruiken op de clitoris en vervolgens met behulp van wat glijmiddel naar binnen brengen. Aan het begin zul je even moeten zoeken naar de perfecte positie en standen, maar daarna zul je al snel ultieme pleasure ervaren!

Panty vibrator

De naam verklapt het al: Panty vibrators draag je in je panty. Je bevestigd de vibrator met behulp van een magneet aan je slipje. De vibrator sluit aan op de vorm van je vulva en ligt direct op de clitoris. De vibrator is perfect voor onderweg en kan daarom ook makkelijk worden bediend met een afstandbediening, telefoon of smartwatch. Klaar voor een hoogtepunt in je favoriete restaurant?

Buffer rings

Buffer ringen zijn gemaakt op penetratie minder pijnlijk te maken. De ringen vormen een buffer tussen de penis en de vagina. Penetratie wordt hierdoor voor de vrouw minder diep, maar blijft bij een man hetzelfde. Je brengt de ring(en) aan op de penis of penetrerende vibrator. Je kunt de ringen stapelen om tot het gewenste formaat buffer te komen. Verder blijft alles hetzelfde. Pleasure zonder pijn!

Booty plugs

Wanneer je geïnteresseerd bent in het experimenteren met anaal zijn Booty plugs de ideale toys voor jou. Butt plugs (booty plugs) komen in verschillende vormen en maten. Met behulp van voldoende glijmiddel breng je de toy zachtjes anaal in. Voor beginners zijn smalle, korte plugs in de vorm van een kegel het makkelijkst om in te brengen. Naarmate je vaker anale toys gebruikt zul je makkelijk kunnen experimenteren met verschillende vormen. Zorg ervoor dat je een anale toy nooit zonder eerst schoon te maken vaginaal gebruikt. 

Hand palm vibrator

Een Hand palm vibrator leg je in de palm van je hand. Deze vibrator is bedoeld voor clitorale stimulatie. Je legt de vibrator op de clitoris en varieert vervolgens in beweging, trillingen en stellingen. Help jezelf een handje en bereik een nieuw hoogtepunt!

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *