hey cutie ♥ gratis verzending vanaf €40,- ♥ verzending €2,95 (NL) €3,95 (BE) ♥ levering binnen 1-3 werkdagen

Pleasure Stories: Bekkenbodem Blues

Carly (46) is moeder van 3 zoons en getrouwd met Martin (49). Ze werkt als sales manager bij een niet nader te noemen organisatie. Op Let’s Peep doet zij een boekje open over (het ontbreken van) haar seksleven.

Met de jaren zijn mijn boobs niet de enige die zakken. Daar ergens in de onderste regionen ben ik – na 3 kinderen en een zittend bestaan – nou niet bepaald strakker geworden. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar… 

Ik pies als ik nies. Ik moet een luier om op de trampoline. Van de slappe lach krijg ik natte sokken. Tijdens het vrijen maak ik me zorgen: van wie is die natte plek, van mij of van hem?

Kortom: mijn bekkenbodem is allang niet meer zo strak als een snaar.

Met mijn veertig-en-een-beetje-boel vind ik het verschrikkelijk om dat toe te moeten geven. Ver-schrik-ke-lijk. Ik voel me oud, afgeschreven en verlept. Maar ik ben een Peeper! Dus wordt het tijd om mijn kop uit het zand te trekken en op onderzoek uit te gaan. Er is vast meer tussen hemel en aarde.

En ja, lieve lezers en mede-Peepers, dat is er. Google maar eens ‘Kegeloefening’ en je weet dat meneer Arnold Kegel (waarom een mán?) oefeningen bedacht heeft om mij uit mijn lijden te verlossen. Zijn oefeningen en allerlei hulpmiddelen die je daarbij kunt gebruiken, beloven je niet alleen een kogelharde sluitspier, maar ook orgasmes waar je Ooooh tegen zegt. 

Geïnspireerd door de afstand bedienbare paarse balletjes uit ‘Huisvrouwen bestaan niet 2’ én de lovende reviews heb ik besloten om mij op het pad van Kegel te wagen. Vibrerende eieren. Check. Glijmiddel van Let’s Peep. Check.

Laat PostNL maar komen! 

P.S. Na het lezen van deze blog toe aan een nieuw hoogtepunt? Bekijk dan eens onze shop en ga op ontdekkingstocht. Time for pleasure!

< previous hot news

next hot news >

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

  • Let’s Peep Glijmiddel

    21,95
    In winkelmand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.