hey cutie ♥ gratis verzending vanaf €40,- ♥ verzending €2,95 (NL) €3,95 (BE) ♥ levering binnen 1-3 werkdagen

Met de billen bloot: een seksuoloog

Voor onze rubriek Roomkey stellen wij maandelijks een aantal brandende vragen aan een pleasure seeker. Deze maand stelden wij ze aan een seksuoloog, die vanwege haar beroep liever anoniem blijft!

Hoevaak PEEP jij?
Ik PEEP helemaal niet zo veel als men zou denken van een seksuoloog. Gemiddeld gezien zo’n 1x per week! Ik hou wel enorm van PEEPEN, maar vind het nog extra fijn als het weer een tijdje geleden is en ik uitgebreid de tijd kan nemen om te genieten en volledig te ontstressen! 

Wat zijn jouw beste intimiteit tips?

Mijn nummer 1 intimiteitstip is nogal tegenstrijdig. Deze luidt: Zoek intimiteit in niet-intieme dingen. Natuurlijk zijn lichamelijkheid en seksualiteit heel intiem, maar heb je al eens gedacht aan de intimiteit van een diepgaand gesprek, een goeie lachsessie, een blik, een natuurwandeling,…? Als je intimiteit kan vinden in deze ‘niet intieme’ dingen, zal je versteld staan hoe verbonden je je kan voelen met je partner(s)! 

Wat staat er op jouw nachtkastje?
Op mijn nachtkastje staat een lamp, 2 boeken (1 informatief boek en 1 ontspannend boek, afhankelijk van de mood waarin ik me bevind kan ik dan kiezen), oordopjes, glijmiddel en een rol wc papier. Die laatste twee zet ik altijd even uit het zicht als we bezoek over de vloer krijgen, onze kamerdeur staat namelijk bijna altijd open ; – ).  

Als vrouwen aan de macht zijn binnen de seksindustrie, hoe zou de wereld er dan nu uitzien?
Minder onderdrukking van de vrouwelijke seksualiteit, meer gezondheidsmogelijkheden, minder taboes en véél meer genot. Wat er eigenlijk voor zorgt dat de seksindustrie voor iederéén beter, leuker en veiliger wordt. Waar wachten we nog op? 

P.S. Na het lezen van deze blog toe aan een nieuw hoogtepunt? Bekijk dan eens onze shop en ga op ontdekkingstocht. Time for pleasure!

< previous hot news

next hot news >

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

  • Let’s Peep Glijmiddel

    21,95
    In winkelmand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.