hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Met de billen bloot: Een seksuoloog

Voor onze rubriek stellen wij maandelijks een aantal brandende vragen aan een pleasure seeker. Deze maand stelden wij ze aan een seksuoloog, die vanwege haar beroep liever anoniem blijft!

Met de billen bloot
Hoevaak peep jij? 

Ik Peep helemaal niet zo veel als men zou denken van een seksuoloog. Gemiddeld gezien zo’n 1x per week! Ik hou wel enorm van Peepen, maar vind het nog extra fijn als het weer een tijdje geleden is en ik uitgebreid de tijd kan nemen om te genieten en volledig te ontstressen! 

Wat zijn jouw beste intimiteit tips?

Mijn nummer 1 intimiteitstip is nogal tegenstrijdig. Deze luidt: Zoek intimiteit in niet-intieme dingen. Natuurlijk zijn lichamelijkheid en seksualiteit heel intiem, maar heb je al eens gedacht aan de intimiteit van een diepgaand gesprek, een goeie lachsessie, een blik, een natuurwandeling,…? Als je intimiteit kan vinden in deze ‘niet intieme’ dingen, zal je versteld staan hoe verbonden je je kan voelen met je partner(s)! 

Wat staat er op jouw nachtkastje? 

Op mijn nachtkastje staat een lamp, 2 boeken (1 informatief boek en 1 ontspannend boek, afhankelijk van de mood waarin ik me bevind kan ik dan kiezen), oordopjes, glijmiddel en een rol wc papier. Die laatste twee zet ik altijd even uit het zicht als we bezoek over de vloer krijgen, onze kamerdeur staat namelijk bijna altijd open ; – ).  

Als vrouwen aan de macht zijn binnen de seksindustrie, hoe zou de wereld er dan nu uitzien?

Minder onderdrukking van de vrouwelijke seksualiteit, meer gezondheidsmogelijkheden, minder taboes en véél meer genot. Wat er eigenlijk voor zorgt dat de seksindustrie voor iederéén beter, leuker en veiliger wordt. Waar wachten we nog op? 

Editor's picks voor meer intimiteit

Het dagelijkse leven kan gespannen en gehaast zijn. Wij hebben de perfecte producten voor je wanneer je hulp nodig hebt bij de overgang naar de zelfzorgmodus.

Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

De Arc G-Spot Vibrator heeft een sterke motor, een squishy bulb met een clitorisstimulerende rand en een gebogen handgreep, zodat je jouw perfecte plek kunt ontdekken. Warm-up externally, then dive in!

114,95

Body Oil by House of Lady Luck

Je kunt deze HOLM body oil beschouwen als een prachtige zijdeachtige beschermende laag en deze smooth-operator voedt en verzorgt je huid als geen ander. Ook is het de perfecte manier om de intimiteit met jouw partner te vergroten!

24,95

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Read. Shop. Explore.

Intuïtie Guide: Beginnersguide astrologie

“Wat is jouw sterrenbeeld?” Is allang geen zweverige vraag meer. Astrologie is nu officieel een ding. Het checken van astrologie apps is onderdeel geworden van onze ochtendroutine. Maar heb je weleens nagedacht wat het eigenlijk allemaal inhoudt? Wat kan je leren van het verbinden met de kosmos en het begrijpen van onze geboortekaarten? Als je echt geïnteresseerd bent in astrologie, leggen wij je de basisprincipes uit, zodat je zelf op een astrologische reis kan gaan.

Pleasure Meditations ‘Climax’: Tap in op de kracht van de zon, aarde of sterren

Welkom bij deze kosmische climax meditatie. Wanneer we een kosmisch orgasme hebben, laten we de energie van het universum de liefde met ons bedrijven. Het gaat om je lichaam leren, hoe je in kan tappen op de kracht van de zon, de aarde, of de sterren, en die krachten door je heen laten bewegen. Bij een kosmische meditatie is het niet het doel om klaar te komen. Het gaat juist om de reis naar de top, niet om de top zelf.

Pleasure School: Masturberen kun je leren

Als je je seksleven naar een hoger level wil tillen, is glijmiddel een musthave! Wie had ooit gedacht dat zo’n klein beetje vloeistof, zo’n groot verschil kan maken. Wij kunnen niet meer zonder!

Pleasure Meditations Voel de kracht van het vuur

Pleasure Meditations ‘Discover’: Voel de kracht van het vuur

Vandaag gaan we ons onder andere focussen op onze ademhaling. We kunnen namelijk onze ademhaling gebruiken, als een heel krachtig hulpmiddel om verbinding te maken met ons lichaam. Ga lekker op je rug liggen, met je armen naast je en je handpalmen omhoog. Doe je oortjes in, ogen dicht en geniet…

Mijn tweede leven

Pleasure Verhalen: Mijn tweede leven

Britt is nog steeds een laatbloeier. Ze werkt als freelance performer, vocal coach en online marketeer. Met een flinke dosis zelfspot neemt ze jullie mee in haar (vaak ontbrekende) seksleven en de ongemakkelijkheid die komt kijken bij het daten als millennial.

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.