hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure Verhalen: Masturberen of Mediteren?

Annelies Keus is de oprichter en creatief directeur van AV magazine. Ze is een gedreven ondernemer en content creatief, die ervaring heeft opgedaan in verschillende aspecten van de mode- en beautybranche. In onze blog neemt ze je graag mee in haar blik op alles wat met seks te maken heeft.

Pleasure Verhalen: Self-care in 2021: Masturberen of Mediteren?

We committeren ons gemakkelijk aan een week lang sapjes drinken, mediteren religieus en boeken yogasessies alsof ons leven ervan afhangt. Maar hoeveel van ons durven toe te geven te masturberen als de ultieme tool voor mentale gezondheid? Het is algemeen bekend dat zelfbevrediging gezond is. De meesten van ons voelen zich gelukkiger en minder gestrest na het hebben van een orgasme. En met meer tijd die we thuis doorbrengen, minder interactie met andere mensen en een aanzienlijke vermindering van de hoeveelheid aanraking (vooral voor singles), lijkt het erop dat we nu meer dan ooit op zoek zijn naar nieuwe manieren om ons onze seksualiteit te (her)ontdekken.

Ik zal de laatste zijn die – als alleenstaande vrouw van in de dertig – zal ontkennen het afgelopen jaar gebruik te hebben gemaakt van het leven in lockdown om mijn opties in seksueel genot verder te verkennen. Van konijnenoren tot clitoriswieltjes, zuigvibrators en vibrerende eieren: je kunt het zo gek niet bedenken of het is binnen handbereik. Een goed moment om je eigen fantasieën eens lekker de vrije loop te laten en te bedenken wat jij zelf nou echt lekker vindt – zonder hierbij rekening te hoeven houden met de wensen van een partner. Is het externe clitstimulatie? Interne stimulatie? Vind je omtrek belangrijk of lengte, of beide – hey, het is jouw feest! Om eerlijk te zijn, zocht ik gewoon een speeltje dat veelzijdig genoeg is ‘to get the job done’, ongeacht hoe ik het zou gebruiken.

Mijn oog viel al snel op de Satisfier 2.0. Deze zogeheten ‘zuigvibrator’ is een van de nieuwste trends in de wereld van seksspeeltjes en omdat ik van nature nieuwsgierig ben, kon ik het natuurlijk niet laten om een lekker met deze zeer hoog aangeschreven alleskunner (op basis van de vele lovende referenties) aan de slag te gaan. Als doorgewinterde single ben ik zeker niet onbekend met het gebruik van seksspeeltjes, maar een tool die de klus klaart door middel van luchtdruk, was voor mij een nog onontdekt terrein.

Het is iets heel anders dan de vertrouwde dildo vibrators, en is er uitsluitend op gericht om je met zo min mogelijk inspanning tot een orgasme te brengen – zou dit door een man bedacht zijn? – wat geweldig is als je zin hebt in een vluggertje tijdens je lunchpauze. Maar als je echt de volledige ervaring wilt van wat vrouwelijke seksualiteit inhoudt, zou ik je dit nou niet direct aanraden.

Voor vrouwen die – net als ik – zelfbevrediging willen gebruiken als een manier om meer in contact te komen met hun eigen lichaam, kan ik je alleen maar aanmoedigen om je tijd te nemen om de verschillende gevoelige zones op je lichaam eens grondig te gaan verkennen. Als je dit doet, zou een orgasme niet de belangrijkste reden moeten zijn. Het doel is om te ontspannen en er volop van te genieten – speeltjes of geen speeltjes. Het kan handig zijn om wat muziek op te zetten en glijmiddel binnen handbereik te hebben. Maar zorg er vooral voor dat je geen last hebt van een constante stroom van sms’jes en telefoontjes – die “niet storen” -optie op je iPhone is er niet voor niets.

In de tijd waarin we nu leven, zeker als het om vrouwen gaat, is seksuele expressie iets om te omarmen, in plaats van je ervoor te schamen. We mogen best erkennen dat de tijd nemen om contact te maken met onszelf, ons lichaam en te ontdekken wat we seksueel leuk vinden, even empowering als rustgevend kan zijn. Kleine momenten voor onszelf nemen – of dat nu een knutselproject is of een vibrator – kan alleen maar goed zijn. Dus plan snel dat momentje voor jezelf in, en vergeet er vooral niet van te genieten!

Editors picks

Let's Peep Glijmiddel

Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Let’s Peep glijmiddel heeft exact de juiste textuur, in exact het juiste flesje. Met een handig doseerpompje voor het ultieme orgasme. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

21,95

Body Oil

Onze persoonlijke favoriet? De Body Oil van House of Lady Muck. Deze smooth-operator voedt en verzorgt je huid als geen ander.  Vooral in de koude wintermaanden zorgt de hennepzaadolie voor een zachte huid, bij elk huidtype. De gedroogde bloemknoppen van ridderspoor in de fles staan voor ‘positiviteit en een open hart’, precies wat je nodig hebt na zo’n lange dag!

 

24,95

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *