hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure School: Waar zit je G-spot?

Over seks valt een heleboel te leren. Zelfs wanneer je denkt dat je alles weet, is er nog een heleboel waar zelfs jouw mond van open zal vallen. Wij nemen je in onze blogs graag mee in de wereld van (vrouwelijk) seksueel genot!

G-Spot?

De ‘G-spot’. Misschien wel het meest bediscussieerde onderwerp op het gebied van vrouwen pleasure. Want bestaat er echt zo’n magische plek? En hoe kan ik deze vinden? Wat je ook is verteld in je seks educatie lessen, de G-spot bestaat zeer zeker én is absoluut te vinden.

Je G-spot zit in je vagina ingang. Maak met je vinger een ‘kom hier’ beweging in je vagina, met je handpalm naar je buik gericht. Je spot zit nu aan de bovenkant, tegen de kant van je buik. Zorg dat je dit niet te diep doet. Het is misschien even zoeken, maar als je het eenmaal gevonden hebt, vind je het altijd. We raden je aan gebruik te maken van onze Let’s Peep Lube voor de beste ervaring.

Waar zit mijn G-spot dan?
  1. Zorg dat je, voor je je vingers op een grote missie stuurt, in een sexy mood  bent. Wanneer je opgewonden bent, vloeit er meer bloed naar je spot en is het makkelijker te vinden. Dus steek wat kaarsen aan, fantaseer, of whatever you like.
  2. Steek wanneer je er klaar voor bent je vinger(s) ongeveer 5 cm omhoog en maak een “kom hier” beweging richting je navel.
  3. Je G-spot voelt misschien wat ruwer aan dan andere gedeeltes van je vagina, maar dit is niet áltijd het geval. Er is dus geen specifieke textuur waar je naar opzoek moet, het is het beste om te experimenteren!
  4. Iedereen is anders, dit betekent ook dat elke G-spot uniek is. Daarnaast voel je soms misschien niks, en is je spot de andere keer extra gevoelig. Dit is super normaal.
  5. Hou in gedachten, je G-spot zit niet letterlijk op je vaginawand, het is een plek die je kan bereiken door erop te duwen. Het kan zijn dat je wat meer druk moet uitoefenen voordat je de jackpot wint.
Gevonden?

Als je G-spot jouw hotspot is, zal het unieke sensaties creëren. Sommige vrouwen omschrijven het als een warm, flushing gevoel door hun lichaam. Beter nog, vrouwen zeggen dat een G-spot orgasme voller voelt, intenser is én een fullbody experience geeft. Is dit niet het geval voor jou? No worries, je lichaam beter hebben leren kennen is altijd een goed ding. Wij hebben voor jou de perfecte producten om je G-spot nog meer te leren kennen!

Dame Products | Arc G-Spot Vibrator

Het perfecte vrouwvriendelijke seksspeeltje dat zorgt voor een krachtige G-Spot stimulatie of clitorisstimulatie. De gebogen handgreep en de bol aan de bovenkant zorgen ervoor dat je plekken ontdekt waarvan je niet wist dat ze bestonden. Met de juiste beweging en snelheid kun je extra goed opwarmen en ben je helemaal ready voor wat er nog gaat komen.

114,95

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *