hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure Verhalen: Seks op een eerste date: yay or nee?

Annelies Keus is de oprichter en creatief directeur van AV magazine. Ze is een gedreven ondernemer en content creatief, die ervaring heeft opgedaan in verschillende aspecten van de mode- en beautybranche. In onze blog neemt ze je graag mee in haar blik op alles wat met seks te maken heeft.
Pleasure Verhalen: Seks op een eerste date: yay or nee?
Sex op de eerste date?

De online dating scene … you either love it or hate it. Zeker wanneer je het leeftijdsboxje “30-35” hebt aangetikt, lijkt het alsof alles wat er nog over is de gescheiden mannen met kinderen uit een eerdere gecompliceerde relatie, en de emotioneel onbereikbare zijn… Daar moet je het maar mee doen dan! Maar mocht je het geluk hebben om langs een van de weinige leuke overgebleven vrijgezelle mannen te swipen, zal de onvermijdelijke eerste ontmoeting niet uitblijven. En laten we eerlijk zijn, niemand houdt van eerste dates. Ze zijn ongemakkelijk, gaan over het algemeen gepaard met of te veel of te weinig alcohol, en je weet zelden zeker of je de juiste dingen hebt gezegd. Bovendien is er altijd die brandende vraag die bij jullie beiden door het hoofd spookt: gaan we wel of geen seks hebben vanavond? 

Tekortkomingen

Toen de restaurants halverwege de zomer van 2020 – tussen de lockdowns door – weer even opengingen, voelde ik dat ik mijn kans moest grijpen. Terwijl ik mezelf dwong om het proces van online daten te doorlopen (lees: eindeloos scrollen door een lijst van alleenstaande mannen, in een poging te beslissen of hij er goed genoeg uitziet om de foto met zijn hond te laten glijden), kan ik het niet helpen mezelf af te vragen; is het gepast om seks te hebben op de eerste date als je geen intenties hebt die persoon nog een tweede keer te zien? En nog belangrijker, vertroebelt seks op een eerste date ons oordeel zodanig dat we niet langer in staat zijn om erachter te komen wat we echt van iemand vinden? 

Op basis van een recente ervaring – met zonder twijfel één van de meest begeerlijke vrijgezellen in Amsterdam – zou ik zeggen dat het antwoord op beide vragen ‘ja’ is. Hoewel ik niet zal ontkennen dat de hoeveelheid wijn die avond hier misschien ook een rol in heeft gespeeld, ben ik er vrij zeker van dat ik al mijn denkvermogen ben kwijtgeraakt nadat hij mij alle hoeken van zijn 4-etage hoge grachtenpand had laten zien en de nacht in zijn armen doorbracht. Want terwijl ik mezelf al in een witte jurk naar het altaar zag lopen, was hij alweer opzoek naar zijn volgende avontuurtje.

Dillema's

We weten allemaal, het dertigers-dilemma rond verschillende andere levenskeuzes is al moeilijk genoeg. Online daten tijdens een pandemie – wanneer de meerderheid van de alleenstaande mannen een ‘dry spell’ van minstens een paar maanden heeft doorgemaakt – is daarom zeker niet de beste manier om je zelfvertrouwen een boost te geven. Maar kunnen we het mannen echt kwalijk nemen dat ze een poging wagen? En welke rol spelen wij hier zelf in? Zijn we als single dertigers echt zo bang om een label opgeplakt te krijgen door onze omgeving? Of raken wij als vrouwen gewoon te snel emotioneel betrokken bij relaties die gedoemd zijn te mislukken?

Vrouwelijke intuïtie

De belangrijkste vraag wanneer je iemand zoekt die meer wil dan alleen af en toe van bil gaan blijft: hoe onderscheid je lust van ware gevoelens? Moeten we als vrouwen echt onze eigenwaarde valideren met zinloze seks? Hoewel ik nog steeds geloof dat wachten met seks tot ten minste een paar dates raadzaam is, ben ik ook van mening dat als het de eerste keer goed voelt, het niet persé fout hoeft te zijn. Té vaak duwen onze onzekerheden en besluiteloosheid ons ego naar het punt waarop we simpelweg te bang worden om het risico te nemen. Maar de waarheid is dat om liefde te vinden, er altijd een mogelijkheid bestaat om gekwetst te worden. Er bestaat niet zoiets als een perfecte match en elke relatie kost tijd, moeite en toewijding van beide kanten. En als dat het geval is, en je hebt iemand gevonden waarmee je lief en leed kunt delen, dan doen de details er niet meer toe. Dus ga erop uit, doe wat (en wie) je wilt en vertrouw op je intuïtie. Want geloof mij, wanneer jij er echt klaar voor bent, kom die perfecte man vanzelf op je pad.

Editor's picks

Let's Peep Glijmiddel

Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Let’s Peep glijmiddel heeft exact de juiste textuur, in exact het juiste flesje. Met een handig doseerpompje voor het ultieme orgasme. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

21,95

Body Oil

Onze persoonlijke favoriet? De Body Oil van House of Lady Muck. Deze smooth-operator voedt en verzorgt je huid als geen ander.  Vooral in de koude wintermaanden zorgt de hennepzaadolie voor een zachte huid, bij elk huidtype. De gedroogde bloemknoppen van ridderspoor in de fles staan voor ‘positiviteit en een open hart’, precies wat je nodig hebt na zo’n lange dag!

 

24,95

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *